9 КВІТНЯ, ДНІПРОПЕТРОВЩИНА: ТРИМАЄМО ЕКОНОМІЧНИЙ ФРОНТ, ДОПОМАГАЄМО ПОСТРАЖДАЛИМ У КРАМАТОРСЬКУ ТА ДЯКУЄМО НАШИМ ЗСУ

Тримаємось та допомагаємо іншим.Керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко відзначив, що ніч минула з однією тривогою. На щастя, ніяких ворожих атак з повітря не відбулося:
– Зараз все спокійно та стабільно.
Посадовець поінформував про те, що Дніпропетровщина направила «швидкі» допомоги до Краматорська Донецької області, де вчора ворог здійснив ракетний удар по залізничному вокзалу. Там знаходилося більш 4 тисяч людей, що чекали на евакуацію. Поранених лікують у різних медзакладах нашої області. За словами посадовця, необхідними медикаментами та видатковими матеріалами Дніпропетровщина забезпечена.
Валентин Резніченко також розповів про те, що в області продовжується посівна кампанія, працюють практично всі великі підприємства:
– Ми разом тримаємо економічний фронт! Тому я дякую всім, хто зараз працює та робить вклад у нашу Перемогу!
Важливо й те, що область зробила величезний стратегічний запас борошна та зерна, якого вистачить до нового врожаю. При необхідності ці запаси будуть направлені на потреби сусідніх областей.
Наостанок посадовець порадив мешканцям Дніпропетровщини відпочити, провести вихідні з рідними.
Віримо в ЗСУ.Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук зазначив, що ситуація на Дніпропетровщині повністю стабільна. Наші ЗСУ продовжують тримати кордони області, за що їм величезна Подяка.
Також посадовець повідомив, що в області затримали настоятеля храму однієї з єпархій УПЦ московського патріархату, котрий публічно підтримував дії влади рф та виправдовував вторгнення рашистів в Україну.
 
Все під контролем. Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко написав, що ситуація у районі спокійна: техніки та живої сили окупантів на території немає:
– Наразі працює вся критична та соціальна інфраструктура, дороги – проїзні.
 
Міський голова Покрова Олександр Шаповал відзвітував про те, що у Покрові працюють всі служби:
– Комунальники займаються озелененням міста – вчора висаджували дерева. Разом ми працюємо задля того, щоб Покров став ще охайнішим та зеленішим.
Очільник міста подякував нашим Захисникам, які боронять Україну, а також покровчанам, котрі патрулюють місто.
 
Допомагаємо один одному. Очільник військової адміністрації м.Кривий Ріг Олександр Вілкул розповів, що ситуація у місті та районі контролюється ЗСУ та військовою адміністрацією.
Наразі відбувається зміцнення лінії досить великого периметра оборони міста. Для надійної охорони громадського порядку, попередження диверсій створений Координаційний центр. Триває посилене патрулювання відселених житлових масивів. І вже є позитивні результати – у місті значно знизився рівень злочинності та кількість правопорушень
Також Кривий Ріг допомагає відновити нормальне життя у звільнених населених пунктах Херсонської області:
– Бути зараз разом та допомагати один одному дуже важливо, адже орки продовжують свої атаки з повітря по мирних містах та селах, де живуть звичайні люди.
Олександр Вілкул відзначив, що найближчим часом місто не буде реалізовувати масштабних проектів, але наявні ресурси направлять на впорядкування зон відпочинку та парків, за них придбають квіти та введуть в роботу фонтани:
– Ми ніколи не опускали рук і зараз від нас цього не дочекаються. Ми любимо своє місто і зробимо все, щоб воно було гарним і затишним!
 
ЗСУ гучно відпрацьовують ворога. Голова міста Апостолове Андрій Оса зазначив, що гучні звуки, які чують мешканці громади, – ні що інше, як відпрацювання ЗСУ південного напрямку. Він подякував Захисникам та закликав вірити їм, молитися за нашу Перемогу.
 
Мер Зеленодольська Дмитро Невеселий написав про те, що на території громади ворог відсутній, але, зважаючи на близьку розташованість до лінії фронту, є певні ризики. Тому він порадив мешканцям не переміщуватися вулицями протягом дня.
Окрім того, очільник міста акцентував на тому, що сапери ліквідували більше 70 ворожих снарядів. Він вкотре закликав людей бути максимально обережними та не чіпати невідомі предмети, не ризикувати життям.
 
Віримо, що ця весна стане Переможною, і ми вже зовсім скоро повернемося до мирного життя! Гарних і спокійних всім вихідних. Проведіть їх у родинному та дружньому колах. Будьте разом, бо це і є запорука сили українців!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11