Оперативний звіт від Генштабу ЗСУ

     🇺🇦 Зенітно-ракетними військами Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу уражено 6 повітряних цілей: три літаки (Су-34, Су-35 та літак ретранслятор Іл-22), один вертоліт та дві крилаті ракети. Щодо повітряного пункту управління на базі Іл-22, стало відомо, що літак пошкоджений, розгерметизовано кабіну, пілотами здійснено аварійну посадку на аеродромі Ростов.

     🇺🇦 Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати ракетно-бомбових ударів по місцях скупчення військ противника, колонах військової техніки та логістичних центрах. Винищувачі Повітряних Сил ЗСУ запобігають діяльності авіації ворога на визначених напрямках, здійснюють прикриття ударних груп, бомбардувальної та штурмової авіації.

     🇺🇦 На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисницями України за минулу добу відбито 7 ворожих атак. Знищено 2 одиниці броньованої техніки, 43 автомобілі та 1 міномет агресорів з розрахунком.
 
     🇺🇦 Керівництвом рф розпочато приховану мобілізацію резервістів. Мобілізації підлягають рядовий, сержантський та офіцерський склад. Також визначені основні регіони для проведення мобілізації: Краснодарський, Пермський край, республіки Дагестан, Інгушетія, Калмикія. Командування збройних сил російської федерації розраховує залучити під час мобілізації приблизно 60 тисяч осіб.
     🇺🇦 Основним мотиваційним чинником для резервістів залишається матеріальне заохочення. Крім того, серед російського населення поширюється основна ідея про те, що учасники війни з Україною можуть покращити своє матеріальне становище за рахунок так званих “трофеїв”, тобто грабежу і мародерства.

     Дякуємо завзяттю Збройних Сил України, які нещадно знищують загарбників – моральних покидьків та нахабних “жебраків”. Слава ГЕРОЯМ! ПЕРЕМОГА за нами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11