Допоможемо нашому колезі побороти тяжку хворобу

     У цей непростий воєнний час ми як ніколи обʼєднані, бо знаємо, що з бідою самотужкивпоратися вкрай складно, а іноді – неможливо. Крім війни, у багатьох людей є й інші проблеми, котрі пов’язані зі станом здоров’я. На жаль, біда не обійшла стороною і нашого колегу, електрослюсаря чергового та з ремонту устаткування Центральної енерголабораторії (ЦЕЛ) – Віктора ЧЕРГИНЦЯ. Аби бодай чимось допомогти одному з найкращих та шанованих спеціалістів цеху, до редакції “ЗМ” звернувся весь колектив.
     Віктор Чергинець – блискучий професіонал своєї справи, скромна і порядна людина, люблячий чоловік та батько. Він уже 37 років сумлінно працює на нашому підприємстві. За цей час зарекомендував себе як висококласний фахівець, мав честь прикрашати Дошку пошани комбінату.
     Нещодавно, під час обстеження у Дніпропетровській обласній лікарні ім. І.І. Мечникова, нашому колезі діагностували онкозахворювання гортані. Ця шокуюча новина приголомшила всю родину Віктора Івановича та стала для неї непосильною ношею, адже на лікування потрібні захмарні фінансові витрати.
     За результатами трахеотомії та біопсії Віктору Чергинцю була призначена паліативна хіміотерапія (ПХТ). Перший її курс чоловік пройшов з 28 лютого по 4 березня. Попереду ще багато таких, а вартість одного курсу сягає 20 тис. грн.
     Хоча рідні з усіх сил намагаються впоратись самостійно, грошей на лікування та все, що з ним повʼязане, катастрофічно не вистачає.
     Але ж кожен з нас може допомогти колезі одужати, бо разом – ми сила, що і доводимо щодня. Ми – українці, тому не залишаємо своїх людей напризволяще!
     Родина Чергинець буде вдячна кожній гривні, вкладеній Вами в одужання нашого колеги!
Реквізити картки для збору коштів на лікування:
Банк “Кредит Дніпро”: 4211 1305 0061 0706.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11