Віктор Бондарець: “Головне завдання для комбінату – максимально ефективно працювати”

     Такий меседж від керівництва нашого підприємства став лейтмотивом початку нового трудового тижня. Комбінат продовжує працювати за графіком, поряд з виробничими, виконуючи завдання військового командування держави та області. Вони полягають у нормальному функціонуванні економіки та сплаті податків до бюджетів всіх рівнів. Саме на це і направлена робота підприємства сьогодні.
     З метою виконання поставлених завдань наші основні підрозділи, хоча і в складних умовах, але продовжують наполегливо працювати. Через нестачу персоналу дещо “мінусують” окисні підрозділи, але над цим питання плідно працює відділ кадрів. Наразі вакантні посади, які з’являються через призов до ЗСУ та виїзд робітників з міста, комплектуються персоналом Богданівської збагачувальної фабрики, котра наразі зупинена. Чкаловська збагачувальна фабрика завершила дослідне промивання на рудах Північного кар’єру, тепер її виробництво працює на сировині з Чкаловського кар’єру №2. Олександрівська збагачувальна фабрика теж стабілізувала свій виробничий ритм. Наразі головним постачальником карбонатної руди для неї є Олександрівський кар’єр.
     Крім виробничих завдань, всі колективи продовжують відпрацьовувати заходи стосовно планової та аварійної зупинки обладнання. Не забуваємо і про допомогу нашим Збройним Силам. Актуальне питання – постачання матеріалу для бронежилетів, які вже взялися виготовляти у нашому місті.
     – Ще раз хочу звернути особливу увагу колективу на те, що зараз ми працюємо на благо всієї держави. Тому повна самовіддача та усвідомлення високої відповідальності Вашого особистого внеску у спільну ПЕРЕМОГУ України мають стати основними принципами для кожного робітника підприємства,– додав Віктор Іванович на завершення оперативної наради.
     Працюємо, підтримуємо економіку держави і пам’ятаємо, що до ПЕРЕМОГИ можна дійти тільки разом!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11