Оперативна ситуація на Дніпропетровщині

     Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко відзначив те, що вчора у області був тривожний день у зв’язку з ракетною атакою на аеропорт Кривого Рогу. На щастя, ніхто з людей не постраждав.
      Вже сьогодні очільник області написав про те, що окупанти здійснили авіаудари по Дніпру. Він закликав людей не розміщувати фото та відео вибухів, не зазначати адреси, де вони сталися, а також не ігнорувати сирену та до закінчення повітряної тривоги залишатися в укриттях.
     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук поінформував, що окупантів та їхньої техніки на території області немає. Також не зафіксовано і спроб «орків» перетнути кордон регіону:
     –Наші військові міцно тримають зброю в руках, захищаючи кожен клаптик нашої землі. Віримо в кожного захисника. Вдячні кожному з них.
     Керівник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко доповів про те, що критична інфраструктура району працює. Продовжується робота, спрямована на зміцнення обороноздатності району та області. Техніки та живої сили окупанта немає.
     Очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул провів брифінг, у ході якого зазначив, що по існуючим даним ракети, що влучили у цивільний аеропорт, були випущені з воєнних кораблів у Криму, розташованих в районі озера Донузлава.
     – Техніка противника просунулася до Дудчан, де їх знешкодила наша авіація. Багато колон рухалися у бік Кривого Рогу, і тут знову на допомогу прийшли наші повітряні воїни. Ворог продовжує знаходитися на кордоні Херсонської та Дніпропетровської областей. Попри це, військові, Нацгвардія та Тероборона міцно стоять на своїх позиціях та приведені у повну бойову готовність. Наша армія готова нас захищати, і ми переможемо! Слава Україні!
     Міський голова Покрова Олександр Шаповал відзвітував про те, що у Покрові відносно спокійно, всі служби працюють. Він закликав мешканців міста бути пильними, та звертати увагу на підозрілих осіб, тому що сьогодні вночі прибирали мітки на околицях міста.
     Мер Нікополя Олександр Саюк зазначив, що у нашому регіоні все тихо, місто живе та працює. Він попрохав людей не панікувати та вірити інформації з офіційних джерел, а також нагадав про неухильне слідування правилам при спрацюванні сирени.
     Молимося за наших Захисників та віримо, що ми Переможемо!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11