Оперативна ситуація на Дніпропетровщині

     Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко відзначив, що вчора для області був тривожний день, і через загрозу ракетних атак кілька годин лунали сирени. Але все минулося, і наразі ситуація повністю контрольована.
     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук акцентував, що наша Дніпропетровщина тримається:
     – Тисячі захисників роблять вже можливе і неможливе, щоб ранок, день та вечір кожного з нас були мирними. Щоб всі ми могли жити спокійно і бути впевненими в тому, що завтрашній день обов’язково настане. Подякуйте за це нашим хлопцям та дівчатам, які боронять наш спокій.
     Голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко звітував, що у районі все спокійно:
     — На полігоні однієї з громад відбудуться навчання, не хвилюйтесь. Сьогодні ще один день буде витрачено для зміцнення обороноздатності району.
     Мер міста Покров Олександр Шаповал зазначив, що у Покрові спокійно. Всі служби працюють. Він подякував за цей спокій Збройним Силам та ТрО.
     Очільник Нікополя Олександр Саюк доповів, що надзвичайних ситуацій місті не траплялось, вся інфраструктура та служби працюють у штатному режимі:
     – Біля міста (в рамках доріг) техніки та ворожої сили немає. Нікополь живе та працює!
     Голова міста Апостолово Андрій Оса доповів про те, що на території району продовжується укріплення рубежів населених пунктів громади та створення блок-постів. Штаб міської ради спільно із волонтерами працює у посиленому режимі:
     – Якщо вчора було чутно постріли, це були тренувальні відпрацювання наших Збройних Сил. Сьогодні вони також можуть бути. Тож спокійно, без паніки. Все під контролем!
     Наостанок хочемо привітати чарівних жінок з 8 Березня. Бажаємо Вам весняного тепла, мирного безхмарного неба та здійснення усіх Ваших мрій, насамперед, завершення війни!!!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11