ОПЕРАТИВНА СИТУАЦІЯ НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ

     Керівник Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко зазначив, що регіон забезпечений всім необхідним: продуктами харчування, питною водою, товарами першої необхідності.
     — Для посилення обороноздатності Дніпропетровської області та Кривого Рогу зокрема, першим заступником голови військово-цивільної адміністрації Кривого Рогу призначений генерал-лейтенант Олександр Красноок. Він військовий з досвідом.
     Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що на блок-постах Дніпропетровщини в українських воїнів є у достатній кількості зброя та продукти харчування. Нацгвардія разом із поліцією тримають все під котролем.
     — Що стосується інфраструктури, то у кожному місті вона працює в штатному режимі, перебоїв з водо- та теплопостачанням, електроенергією немає.
     Міський голова Покрова Олександр Шаповал розповів, що у місті декілька разів лунали сирени, та наразі ситуація стабільна: працює критична інфраструктура, усі системи життєзабезпечення та підприємства.
     — Прошу покровчан стежити за групою «Сирена міста Покров» у Вайбері, та у випадку тривоги йти в укриття, — налогосив очільник міста.
     Мер Нікополя Олександр Саюк у своєму зверненні зазначив, що ситуація у місті – під контролем, що правда є питання по медикаментам та паливу, але їх вже вирішують. За словами очільника Нікополя, він відвідав місця, де мешканці плетуть маскувальні сітки: у числі волонтерів і жінки, і школярі. Вони надзвичайно стараються допомогти нашим воїнам.
     Очільник м.Апостолове Андрій Оса прохає громадян неухильно дотримуватися правил комендантської години
— Якщо ви знаходитесь в дорозі, то знайдіть ночівлю, і вже зранку потім рушайте далі.
Перемога буде за нами!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11