Він – заслужено “Почесний”

     На останній сесії Покровської міської ради, яка відбулась 21-го січня, депутати проголосували за присвоєння звання “Почесний громадянин міста Покров” тренеру-викладачу КДЮСШ “Манганіт”, котрий вже 45 років дає путівку у життя юним легкоатлетам – Віктору Шинкаренку. Мене з цього приводу охоплює особлива радість і гордість, адже Віктор Дмитрович – і мій наставник, чим я дуже пишаюся.

     З-під його тренерського крила вилетіли сотні вихованців, які стали гідними людьми. А серед них – Майстер спорту з легкої атлетики міжнародного класу, 10 Майстрів спорту, Кандидати у майстри спорту, безліч переможців та призерів всеукраїнських і обласних змагань. Віктор Дмитрович з гордістю називає прізвища своїх іменитих легкоатлетів: найтитулованіший Олексій Пацерін (переможець всесоюзних та всеукраїнських змагань, член Збірної команди СРСР, учасник Кубку Європи), Євген Ткаченко (чемпіон світу та Європи у стрибках в довжину, високо зарекомендував себе на міжнародному рівні, відкрив свою школу за кордоном, де виховує юних спортсменів), Олена Приходченко, Євгенія Лапшина, Максим Скрипник, Юрій Гаєвський, Юрій Немченко, Олег Фрай (начальник ВТК комбінату), Артем Куартов (електрослюсар Запорізького кар’єра), Ганна Кравченко та багато інших. Наставник говорить, що і зараз у нього тренуються перспективні діти, з якими цікаво працювати. В особистій розмові із вдячністю згадує своїх керівників – Жанну Натанівну Босу, Андрія Івановича Черепа, та колегу по справі – Володимира Івановича Бойка. Сучасний колектив спортшколи теж дуже поважає і цінує.

     Крім роботи в КДЮСШ, Віктор Шинкаренко плідно співпрацює і з нашим підприємством. Він – головний суддя змагань з легкої атлетики під час проведення Робітничої спартакіади, тренер кращих бігунів, які представляють комбінат на обласних та республіканських змаганнях. А ще він – найкращий батько для своїх вже дорослих дітей – Євгенії і Максима.
     Подальшої Вам наснаги, міцного здоров’я та переможних стартів!

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11