Шановні колеги, ветерани комбінату, покровчани! Щиро вітаємо Вас з ювілейним 65-м Днем народження Покрова!

     14 жовтня 65-ту річницю свого заснування відзначає наше привітне, чарівне, затишне і сучасне місто. Шлях до його розквіту почався далекого 1956 року, коли навколишні шахтарські селища обʼєдналися в єдине містечко. В той час розвиток гірничодобувної галузі й перехід від підземного шахтного до відкритого способу видобутку марганцевої руди обумовили зведення потужного містоутворюючого підприємства — нашого гірничо-збагачувального комбінату.

     Очевидно, що Покров і Покровський ГЗК неможливо навіть уявити один без одного. Наша громада — це домівка, де живуть працьовиті, талановиті та віддані своїй справі люди — найбільша цінність та рушійна сила, яка спонукає місто до змін на краще. Бо Ваша щоденна кропітка і сумлінна праця звеличує Покров, який став взірцем чудових перетворень, що ставлять у приклад в Україні та за її межами.

     Символічно іменини нашої малої Батьківщини припадають на такі всеукраїнські свята: Покрова Святої Богородиці, День українського козацтва, День захисників і захисниць України, які духовно та ідейно повʼязані між собою.

     Вважається, що Свята Богородиця ще за часів Запорізької Січі була заступницею українських козаків і оберігала їх своїм Покровом. Тому саме 14 жовтня, в День релігійного свята, козаки обирали отаманів. І зараз наші хлопці, що боронять цілісність держаних кордонів на Сході України, з вірою в серці демонструють неабияку стійкість, відвагу та непереможну силу духу. Про ці якості українських захисників, як і про їхніх славних прадідів козаків, ходять легенди. Ми безмежно вдячні їм за мирне небо і можливість будувати світле майбутнє для наших нащадків на рідній землі.

     Дорогі покровчани, дякуємо кожному з Вас за вагомий внесок в розквіт нашої спільної домівки. Бажаємо Вам міцного здоровʼя, успіхів у всіх починаннях, сімейного затишку та тепла, відчувати впевненість у завтрашньому дні. Нехай Покров завжди буде осяяний дзвінким дитячим сміхом, добром та щирістю, щасливими життєвими миттєвостями, коханням, творчістю, втіленням блискучих перспективних ідей у реальність.

     З Днем народження, прекрасний Покров!

З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11