Привітання з Днем рятувальника!

 

     Шановні працівники та ветерани служби цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони – рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня рятівника!

      Це свято щорічно відзначається в Україні 17 вересня і об’єднує сильних, мужніх та відважних людей, покликанням яких є допомога всім, хто опинився у біді. Професію рятувальника можна назвати однією з найблагородніших, адже в екстремальних ситуаціях ці мужні люди приймають відповідальні рішення, від яких залежить не тільки благополуччя та здоров’я, а часто – й життя людей.

     Кожний день Ви демонструєте відважність та витримку, силу духу, сіючи добро та милосердя. Вас, без перебільшення, можна назвати героями нашого часу. Адже саме Ви з честю та гідністю виконуєте покладені на Вас завдання, не шкодуючи власного здоров’я та життя, заради спасіння інших.

Дякуємо Вам за вірність обов’язку, цілодобову бойову готовність до боротьби з надзвичайними ситуаціями. Ми віримо у те, що Ви й надалі примножуватимете кращі традиції своєї професії, віддано та сумлінно служитимете обраній справі.

     Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, якомога менше тривожних викликів, задоволення від досягнень у професійній діяльності, невичерпної енергії у здійсненні всіх Ваших прагнень та мрій! Мира, злагоди у Ваших родинах та сімейного добробуту.

З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11