У Покрові вшанували національний стяг!

     Військовослужбовці, талановита молодь, творчі осередки, трудові колективи, громадські організації – всі сьогодні зранку зібрались на площі Гірників, аби вшанувати величний символ України – національний прапор. Покровчани, увібрані в вишиванки, з медалями та кубками, урочистою ходою пройшлися центральною вулицею міста, розтягуючи 10-метровий жовто-блакитний стяг. На чолі колони – козак із справжньою українською красунею (отаман Сірко та ненька-Україна) і, звісно ж, вони – наші захисники – учасники бойових дій на Сході країни, у своїй звичній формі. Без них це свято не мало б жодного сенсу, бо ці мужні чоловіки і є символом незламної, незалежної держави…

     Урочистості з нагоди Дня Державного прапора України відбулись на площі ім. І.Сірка – саме сюди прибула святкова колона. Під звуки Гімну України в небо здійнялися сині і жовті повітряні кульки, а біля них під мелодію вітру величаво майорів наш стяг.

     Проникливим виконанням музичної композиції під назвою «Заспіваймо пісню за Україну» присутніх привітала викладач дитячої школи мистецтв Анастасія Бойко-Костіна. З промовою до громади звернувся секретар Покровської міської ради Сергій Курасов. З його вуст пролунали побажання міцного здоров’я та наснаги на добрі справи заради процвітання Покрова та всієї України.

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11