Шановні працівники і ветерани комбінату, містяни!Сердечно вітаємо Вас з Першотравнем – Днем Весни і Праці!

     Працелюбність особливо притаманна жителям нашого гірницького містечка. Адже Покров славиться своїми талановитими людьми. Тому 1 Травня – це свято кожної родини, котра в ньому живе та працює.

     Найпочесніша і ключова справа у Пок-рові – гірницька. Працівники саме нашого підприємства своєю щоденною роботою закладають основи економічного та соціального розвитку рідного краю. Колектив ГЗК, як велика родина об’єднаних спільною метою трудівників, віддано і завзято будує впевнене майбуття для прийдешніх поколінь. Містоутворююче підприємство виховало десятки трудових династій, котрі передають свій безцінний досвід наступникам, зміцнюючи промислову потужність комбінату, Дніпропетровщини та всієї України.

     Хочеться висловити щиру вдячність нашим колегам та всім покровчанам, які вносять свій вклад у благополуччя міста. Окреме спасибі ветеранам праці, котрі заклали основи сьогоднішніх успіхів і перемог.

     Тож нехай у кожного з Вас завжди буде улюблена справа, повага колег, задоволення від відмінних результатів праці. Хай Першотравень стане символом нашої взаємної підтримки і спільної мети за гідне сьогодні та ще краще завтра!

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11