Дорогі колеги, покровчани! Щиро вітаємо Вас зі світлим Христовим Воскресінням!

     У пасхальні весняні дні квітне вся земля! Велич і краса природи навколо нас є проявом дивовижного Божого дару, коли життя починає вирувати безліччю яскравих забарвлень. Сама природа вказує нам, що після холодної зими настає тепло, ніч змінює день, темряву розсіює світло. Так і в житті ніколи не можна втрачати віру і надію на краще.

     Великдень – особливий час для вірян, коли духовне очищення дає ясність думкам, наповнює життєдайною енергією, спонукає вдосконалюватися і втілювати у життя добрі задуми. Цей світлий день ми святкуємо у родинному колі. Тут за традицією збираються найрідніші, відчувається взаємна підтримка та любов.

     Тож, нехай у День Христового Воскресіння Божа ласка оберігає Ваші домівки, Покров і всю Україну, покровительствує благим починанням, огортає всіх щастям, душевним теплом, безмежною любов’ю та радістю!

     Всім вам зичимо сонячних днів, непохитного здоров’я, миру, спокою, взаєморозуміння, сімейного затишку, достатку, а на свято – великого пасхального кошика, наповненого смаколиками!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Сергій ШУВАЄВ,

Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,

депутати партії «За майбутнє»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11