Шановні ліквідатори!

     У день 35-х роковин аварії на ЧАЕС ми разом з Вами згадуємо ті трагічні події, вшановуємо героїв, які врятували людство від радіаційної катастрофи!

     26 квітня 1986 року незворотне лихо поповнило сторінки історії України ще однією датою – днем вибуху на Чорнобильській атомній електростанції, новими героями, які, не вагаючись, вступили у боротьбу з невидимим атомом, серед них є і Ви – наші земляки. Ви величезними зусиллями приборкували радіаційне пекло. Дехто заплатив за це протистоянням власним життям, а більшість – здоров’ям. Невідомо яким би було наше сьогодення, якби не подвиг ліквідаторів, працівників ЧАЕС, пожежних, медиків, військових, вчених та простих громадян, які відважно долали наслідки радіоактивного виверження.

      Смутком і болем у серці відгукується пам’ять про найважчу техногенну трагедію в історії країни і світу та про людей, постраждалих від неї. Схиляємо голови перед безсмертним подвигом загиблих героїв, їхньою відвагою та самопожертвою.

      У Покрові мешкає майже 4 сотні учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, 37 із них працюють на нашому комбінаті. Шановні герої-чорнобильці, для нас Ви є прикладом мужності та стійкості, незламності сили та духу. Ми пишаємося Вашою сміливістю, завдячуємо за врятовані покоління, яким Ви подарували життя. Зичимо безмежного щастя, міцного здоров’я, дихати чистим повітрям під мирним небом!

З глибокою повагою,

ПРАВЛІННЯ ТА ПРОФКОМ

АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”


 

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11