Дорогі наші жінки, зі святом Весни та Краси Вас!

 

      Перші весняні дні після тривалої зими – особливо очікувані. Адже вони віщують не тільки прихід тепла, але й такого чудового жіночого свята, як 8 Березня. Цей день символізує надзвичайну ніжність, безмежну красу, щиру радість, щастя та кохання – всі ці риси пов’язані з найчарівнішими представницями прекрасної статі. Адже без Вас, дорогі жінки, у нашому житті не було б натхнення, гучних перемог, затишку, добра та любові.

      Усе найдорожче у нашому житті пов’язане саме з жінками – ніжними мамами, турботливими бабусями, любими сестрами, коханими дружинами, милими доньками, онучками та дорогими колегами. Всі Ви наповнюєте наші звичайні будні яскравими фарбами, надихаєте чоловіків на нові звершення, добрі справи, даруєте такі необхідні радість і родинний затишок. Ми пишаємося Вами і не втомлюємося цінувати за терпіння, розуміння і підтримку. Вдячні за ту безмежну доброту, котру Ви даруєте нам щодня, жіночу мудрість та пораду, сумлінну працю, сердечність і милосердя, якими сповнені Ваші душі.

      У цей чарівний день від усього серця бажаємо Вам, любі наші жінки, океан щастя та здоров’я, любові і благополуччя. Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а чарівні почуття дарують наснагу для нових творчих успіхів та життєвих перемог. Зичимо, щоб у Ваших оселях завжди панували спокій та добробут, а серця були зігріті коханням. І нехай цей святковий день подарує Вам тепло яскравих сонячних променів та ніжність перших весняних квітів!

З любов’ю,

чоловічий колектив Покровського ГЗК


Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11