Шановні воїни-інтернаціоналісти, колеги!

     Щиро вітаємо всіх Вас з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 32-­ю річницею виведення військ з Афганістану!
     15-е лютого святковий і одночасно сумний день. Ми радіємо тому, що саме ця дата у 1989 році поставила крапку в неоголошеній, але дуже жорстокій війні на території Афганістану. Але звертаючись до статистики, сльози радості перетворюються на нестерпний біль: через горнило цього пекла пройшли 160 тисяч наших співвітчизників, 12 тисяч отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок. Серед них були і наші земляки… Тому ми просто не маємо права забувати про цю знаменну та важку подію в історії України.
     Сьогодні у Покровській міській організації об’єднано 165 ветеранів-афганців, кожному з яких вже за 50. А тоді вони були юнаками, які мужніли під пострілами в пустелі і стали досвідченими воїнами, справжніми чоловіками, загартованими тяжкими буднями «чужої» війни. Але, крім Афгану, були й інші «гарячі точки», які тільки примножували біль втрати та розширювали географію військової дружби між народами.
     З тих часів і до сьогодні Вас об’єднує дух бойового братства, де високо цінуються взаємовиручка, честь і гідність. Ви, як ніхто інший, знаєте справжню ціну війни і миру, вмієте дорожити кожним днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Адже багато хто з Вас і зараз не залишається осторонь сучасного державного конфлікту на Сході країни, робите все можливе для досягнення розуміння у суспільстві. Ви просто не можете стояти осторонь, тому що люди, «обпалені війною», особливо гостро розуміють такі важливі громадські цінності, як «Мир» і «Єдність». Ми дякуємо Вам за це і пишаємось!
     Цього дня з глибокою повагою схиляємо голови перед пам’яттю полеглих бійців, розділяємо біль втрати сімей загиблих.
     Шановні воїни-інтернаціоналісти! Від щирого серця бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, витримки, впевненості у завтрашньому дні. І, звісно ж, мирного неба, котре більше ніколи не затьмарить війна!
 
З глибокою повагою,
Сергій ШУВАЄВ,
Голова правління
АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»,
Євген ЗАПУСКАЛОВ,
голова профспілки комбінату,
депутати партії
«За майбутнє»

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11