ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ МІСТА!

 

Шановні покровчани!

Щиро вітаємо Вас із нашими спільними святами!

      Сьогодні наш квітучий, чарівний Покров відзначає вже 64 річницю із Дня свого заснування. За останні роки місто стало по-європейськи сучасним, і ми пишаємось позитивними перетвореннями, котрі відбуваються у нашому спільному домі. Вся ця краса – наша з Вами заслуга.

      Доля Покрова нерозривно пов’язана із гірничо-збагачувальним комбінатом. Адже саме розробка родовищ марганцевої руди у нашому краї стала поштовхом до утворення міста. Ось чому в День його народження прийнято з вдячністю згадувати ветеранів праці, котрі рік за роком працювали на благо комбінату та зводили місто.

 

     Сьогодення Покрова не можливо уявити без його мешканців – талановитих, щирих, добрих, і працелюбних людей. Саме Ви забезпечуєте його матеріальне та духовне життя, дбаєте про майбутнє рідного краю. Адже завдяки старанням та натхненній праці кожного з Вас місто розвивається і рухається вперед. Щиро дякуємо Вам за це.

Іменини Покрова співпадають ще з трьома важливими святами, пов’язаними між собою, – Днем захисника України, Днем Українського козацтва та Покровою Святої Богородиці. Сьогодні на передовій наші хлопці – нащадки завзятих козаків, демонструють непереборну силу волі, мужність, стійкість і високий патріотизм, захищаючи цілісність державних кордонів. Ми вдячні їм за мирне небо, і віримо у нашу спільну перемогу! Вболіваємо і за наше оновлене місто, яке оберігає Покрова.

     У цей святковий день хочемо побажати Покрову подальшого розвитку та процвітання. Щастя, любові і достатку на кожній вулиці, у кожному домі, в кожній родині! Миру, добробуту, суспільної злагоди, взаємної поваги та впевненого майбутнього нам усім!

З повагою,

Сергій ШУВАЄВ,

депутат Дніпропетровської обласної ради,

Голова правління АТ “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК”

депутати міської ради від комбінату

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11