Школи забезпечені підручниками на 99,5%

     Тимчасово виконуючий обов’язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що українські школи забезпечені підручниками на 99,5%.

     Про це він сказав під час виступу на Всеукраїнській серпневій конференції онлайн на тему «Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021», – передає «Укрінформ».

      – На сьогодні маємо забезпечення підручниками на 99,5% у всіх областях України і сподіваємося, що з 1 вересня місцеві органи виконавчої влади доставлять усі підручники до закладів освіти, – сказав Шкарлет.

     Нагадаємо, цього року за державний кошт надруковано 4 млн 481 тис. 185 примірників підручників для 3-х класів Нової української школи (84 назви оригінальних підручників та ще 45 – перекладених мовами національних меншин). Станом на 12 серпня повідомлялося, що 7 областей України отримали нові підручники для 3-х класів.

     Окрім того, цього року також надруковані підручники для учнів 7-х класів: 47 оригінальних підручників та 18 – перекладених мовами національних меншин. Загальний наклад становить 2 млн 611 тис. 694 примірники.

     На наступний навчальний рік планується друк підручників для 4-х та 8-х класів. Конкурс уже розпочато, він триватиме до 2 березня 2021 року.

Джерело: https://lb.ua

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11