Україна продовжує адаптивний карантин до 31 липня

 

     Кабінет міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня. Про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль сказав на засіданні Уряду у середу, 17 червня.

      – Враховуючи зростання кількості коронахворих, ми продовжимо дію адаптивного карантину до 31 липня цього року. Також ми розглянемо запропонований Міністерством охорони здоров’я оновлений підхід до карантину, який передбачає можливість його посилення в окремих регіонах, якщо цього вимагатиме ситуація, – сказав прем’єр.

     За словами Шмигаля, послаблення обмежень призвело до збільшення кількості нових хворих на коронавірус, про що свідчить статистика. За останній тиждень було зафіксовано 4853 хворих, що є найбільшим показником за період пандемії.

     – Послаблення карантинних заходів багато хто з нас сприйняв як їх повне скасування, відповідно маємо сьогодні, на жаль, такі сумні результати, – заявив він.

     Прем’єр наголосив, що в уряді зараз не бачать кращого способу боротьби з пандемією.

     – Коронавірус нікуди не зник, загроза від нього і для нашої медичної системи, і для нас також нікуди не зникла. Для української економіки загрози теж не стають меншими. Ми розуміємо, що люди втомилися від карантину в будь-якій формі, проте наразі немає більш ефективного способу протистояти цій хворобі, – додав Шмигаль.

novynarnia.com

 

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11