Харчові набори соціально вразливим від депутата облради Сергія Шуваєва

     Зараз Україна, як практично і весь світ, переживає нелегкі часи. Епідемія коронавірусу змусила людей кардинально змінити своє життя. Хтось через карантин тимчасово втратив роботу, хтось взагалі змушений залишатись удома через віковий ценз. До останньої категорії належать люди похилого віку, котрим заборонено виходити на вулицю, бо вони входять до групи ризику. Особливо важко нині доводиться самотнім пенсіонерам, не говорячи вже про тих, можливості яких обмежені через стан здоров’я. Саме їм Дніпропетровська обласна рада, під керівництвом її голови Святослава Олійника, вирішила прийти на допомогу. Облрада запровадила соціальний проект під назвою «Залишайся вдома», в рамках якого особливо вразливі люди похилого віку отримали харчові набори. Дійшла акція і до Покрова, де її реалізаторами стали депутат обласної ради від партії «Відродження», Голова правління АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» Сергій Шуваєв та його колега у раді Марина Петросянц.

     – Всі ми зараз переживаємо важкі часи. Суворі реалії сьогодення, пов’язані із епідемією коронавірусу, знову змусили нас проходити випробування. Випробування відповідальністю, силою волі, турботою про своїх рідних, близьких та всіх оточуючих людей. Ми розуміємо, що карантин закінчиться (хотілося б, звичайно, щоб це сталося, якомога швидше) і кожен повернеться до свого звичного життя. Але для цього маємо докласти максимум зусиль, згуртувавшись допомагати один одному та дотримуватись всіх протиепідемічних заходів. Цей період особливо складний для наших батьків, котрим через вік взагалі заборонено виходити на вулицю. Тому ми вирішили допомогти тим, кому нині важко самостійно забезпечити собі нормальний побут – самотнім пенсіонерам, найбільш соціально вразливим, – пояснює Сергій Павлович.

     Картопля, морква, цибуля, капуста, а також олія, крупа, борошно, згущене молоко, цукор, макаронні вироби, цукерки, одноразові маски та пам’ятка з описом дій в умовах карантину – ось з такими наборами в рамках акції «Залишайся вдома» представники «Відродження» завітали до покровчан. Від імені Сергія Шуваєва, пакунки передавали депутати міської ради Людмила Сорокіна (голова фракції) та Оксана Шкель. З їх рук харчові набори отримали: Тетяна Іларіонова, Марія Бочкова, Іван Галич, Любов Шлапко, Поліна Кобилко, Тамара Твердохліб, Людмила Янічкіна, Ніна Засядьвовк (вдова легендарного ветерана Другої світової війни Андрія Черепа) та Софія Корчак. Всі, кого провідали, були приємно здивовані, дуже дякували за увагу і таку своєчасну допомогу, яка дозволить їм ще деякий час не виходити на вулицю без зайвої потреби.

 

     Ось таку соціально необхідну місію цього разу виконували наші народні обранці. Хотілося б, щоб у подібних акціях вже найближчим часом не було потреби через припинення карантину. Для цього ми маємо пам’ятати, що його термін залежить від відповідальності людей. Тож, допомагайте своїм батькам, бабусям і дідусям, нехай вони залишаються вдома. А Ви обов’язково подбайте про їхнє здоров’я та комфортні умови перебування в ізоляції.

Сподобалась ця стаття?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

PokrovGZK© 2020 Design by DIT

Україна, Дніпропетровська обл., м.Покров, вул. Центральна, 11